GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Boltunkat budapesten a II. kerületi Rózsakert Bevásárlóközpontban,(1026, Budapest, Gábor Áron utca 74.) találod meg. Gyere és nézz körül nálunk!

Nyitvatartásunk: Hétfő-Péntek 10:00-20:00, Szombat: 10:00-19:00, Vasárnap 10:00-16:00

Természetesen van. Ha rendeléskor a személyes átvételt választod, akkor akár már aznap, de legkésőbb másnap biztosan át tudod venni a megrendelt termékeidet. Külön emailben fogunk értesíteni, hogy mikortól tudod átvenni a rendelésedet.

Igen tudsz. Akár készpénzzel, akár bankkártyával. Sőt, akár még fel is próbálhatod amit vettél, hogy biztosan jó-e.

Oldalunkon lehetőséged van fizetni bankkártyával a Six Payment  Services biztonságos online fizetési megoldását választva. Elfogadott bankkártyák: Visa, Mastercard, American Express, Maestro.

Amennyiben, a boltunkban szeretnéd átvenni a termékeidet, akkor van lehetőséged az átvételkor is fizetni akár készpénzzel, akár bankkártyával.

Válaszd a Neked legkényelmesebb megoldást, nem számítunk fel külön díjat sem az online bankkártyás fizetés, sem pedig az utánvétes fizetési lehetőség esetén sem.

A fizetès forintban történik a feltüntetett bruttó forint árak alapján.

Rendeléseinket raktárkészletünkből teljesítjük, így a rendelésedet követő 1-3 munkanapon belül igyekszünk mindent kiszállítani Magyarország területén belül.

Az Európai Unió területén belüli kiszállítást 3-6 munkanapon belül tudjuk teljesíteni.

A megrendelés kézhezvétele után 30 nap áll rendelkezésedre a termékek visszaküldésére. Amennyiben a termék valamiért nem felel meg számodra és állapota sértetlen, akkor igény szerint kicseréljük vagy visszatérítjük az árát. Ilyen esetben a visszaküldést teljesen ingyenesen megszervezzük számodra. Ezzel kapcsolatban pontos részleteket a szállítás és visszaküldés menüpontban találsz. De akár vissza is hozhatod a terméket a boltunkba – 1026 Budapest, Gábor Áron utca 74. – és ott is ki tudjuk cserélni neked.

Ha a termék a visszaküldési feltételeink szerint megfelelően megérkezett hozzánk, akkor a választott fizetési módoddal megegyező formában visszatérítjük a termék vételárát a visszaérkezéstől számított 8 munkanapon belül. Azaz, ha bankkártyával fizettél a weboldalon, akkor visszakapod a bankkártyádra a vételára.

Amennyiben nem magyarországi szállítási címet adsz meg, akkor kizárólag bankkártyás fizetésen keresztül történő fizetést tudunk elfogadni, utánvételre nincs lehetőség.

Nem, nincs szükséged regisztrációra. Az e-mail címed, neved, telefonszámod és szállítási címed megadásával regisztráció nélkül is tudsz rendelést leadni.

Minden rendelésről elektronikus számlát állítunk ki, amelyet e-mailben küldünk el számodra, így kérünk, hogy a csomagodban ne keress számlát. A számlát a rendeléskor megadott adatok alapján állítjuk ki és a megadott e-mail címedre küldjük el.

Amennyiben bármilyen kérdésed van, vagy problémád merül fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, azt kérlek jelezd nekünk a hello@mydaycollection.hu e-mail címen. További szállítási és visszaküldési információkért kérjük, hogy kattints IDE.