Ez így igaz. Minden nő, férfi, vagy akár gyerek gardróbjában is megtalálható. Talán az egyik olyan ruhadarabunk, ami sosem megy ki a divatból, csak mindig változik. Ahogy mi is. Egész iparág épült rá, akár csak a szinét, a mintáját, a koptatását illetően sem mindegy hogy milyen tőle az a farmer. Világos, sötét, bő vagy szűk? Ez a kérdés azért nem ennyire egyszerű! Ebben próbálunk tanácsot adni, hogy a legmegfelelőbbet találd meg magadnak.

De mégis mivel viseljük , hogyan találjuk meg számunkra a legmegfelelőbb darabot?

A trendek jönnek és mennek, de a tökéletes farmer az örök. Az idei szezonban megtaláljuk a bővebb fazonokat is, mint a rövidebb szárú, de magasabb derekú farmerek és az úgynevezett “bubble” vagy buborék fazonok. A “boyfriend” vagy ülepes tipus még mindig hódit és a trapéz fazonúak mellett nagyon menőnek számítanak az őszi szezonban a bő fazonok egyenes szárral, akár csípő akár magasderekú tipusról legyen szó. Fontos a saját testalkatod figyelembevétele mindenképp ahhoz, hogy ki tudd választani a számodra legmefelőbbet! Ebben segítünk mi neked ha ellátogatsz hozzánk vagy akár a személyes stílustanácsadásunkon veszel részt!

A farmer azért is olyan népszerű mert nagyon kényelmes, az anyaga bőrbarát, és rengetegféleképp hordható, jól kombinálható alapdarab. Viselheted pólóval, lazán, de blúzzal akár zakóval ötvözve, vagy sexy toppal is . A kombinációk száma kimeríthetetlen, csak a képzelet szab neki határt. Igazából akárhányszor magadra húzod, mindig más outfitet tudsz magadnak kreálni. Éppen ezért jól mutat bárkin,és hordhatja bármelyik korosztály! Ezért is imádjuk annyira!

Válogass kedvedre széles farmerkínálatunkból, mi segítünk választani! Ezen kívül üzletünkben különféle hozzá illő cipőt, bakancsot, kiegészítőt is találsz. Várunk szeretettel!


Kapcsolódó cikkek