Oversize zakók, amik a TAVASZI szezonban mindent visznek!

A 2021 tavasz – nyári zakók kiemelt szerepet játszanak öltözékeinkben. Az benne a zseniális, hogy szinte minden ruhadarabhoz hozzáillesztheted.

MERD VISELNI SZINTE MINDENNEL, LEGYEN SZÓ RUHÁRÓL, SZOKNYÁRÓL, SZÖVETNADRÁGRÓL, FARMERRŐL, SORTRÓL, DE MÉG A MELEGÍTŐNADRÁGOD IS MENŐ SZETTKÉNT FOG MUTATNI A HOSSZÍTOTT FAZONÚ, OVERSIZE ZAKÓDDAL!

A HOSSZÍTOTT FAZON AD EGYFAJTA MASZKULIN LOOKOT, DE UGYANAKKOR NYÚJTJA AZ ALAKODAT, VAGYIS MINDEN ESETBEN SLANKÍT! A VÁLLTÖMÉSES VARIÁCIÓJA MÉGJOBBAN KIEMELI A FELSŐTESTÜNKET, A VÁLL SZÉLESSÉGÉT ÉS ABSZOLUT SEGÍT A TÖKÉLETES HOMOKÓRAFAZON ELÉRÉSÉBEN….

NEM HANGZIK ZSENIÁLISAN? UGYANAKKOR JÁTSZHATUNK AZZAL HOGY BEGOMBOLVA HORDJUK EZZEL A SZILUETTET KIEMELVÉN, VAGY FOKOZZUK TOVÁBB A LAZA STÍLUST A NYITOTT FORMÁTUM VISELÉSÉVEL, ÉS MINTEGY KABÁT, VAGY KARDIGÁNKÉNT IS MŰKÖDHET EZ A NAGYSZERŰ ZAKÓ! TOVÁBBI VARIÁCIÓT IS ELÉRHETÜNK HA A ZAKÓ UJJHOSSZÁT MÓDOSÍTGATJUK. MEGPRÓBÁLHATOD EGYSZERŰEN VISSZAHAJTANI VAGY CSAK LAZÁN FELHÚZNI ALUL A KÖNYÖKÖDIG, MINDKÉT MÓDSZER SZINTÉN VÁLTOZTAT AZ ALAKODON IS, NEMCSAK AZ ALATTA LÉVŐ HOSSZÚ UJJÚ KAP MÉG TÖBB HANGSÚLYT.

EGY BIZTOS, VONATKOZTASSUNK EL A RÉGI KONZERVATÍV MÓDITÓL ÉS MERJÜK VARIÁLNI BÁRHOGYAN IS….!

LÉTEZNEK A LEGMERÉSZEBB MINTÁKKAL, MINT A KÉPREGÉNYRAJZOKKAL TELEÍRT ZAKÓK VAGY A MARVEL FILMEK SZTÁRJAIVAL TELERAJZOLT FORMÁK IS MEGTALÁLHATÓAK, DE AZ EGYSZÍNŰ FAJTÁK IS A FAGYLALTSZÍNEK ÖSSZES ÁRNYALATÁBAN LÉTEZNEK MINT ALAPDARABOK AZ IDEI FAZONOK KÜLÖNLEGESSÉGEKÉNT.

NEKÜNK KEDVENCÜNK LETT, REMÉLJÜK HOGY KEDVET KAPTÁL TE IS HOGY BESZERTEZZ EGYET ÉS KIVÁLASZD OLDALUNKRÓL A SZÁMODRA LEGMEGFELELŐBBET….

HA TOVÁBBI KÉRDÉSEID VANNAK, BÁTRAN ÍRJ RÁNK ÉS SEGÍTÜNK A ZAKÓK REJTELMES VILÁGÁBAN ELIGAZODNI NEKED …..


Kapcsolódó cikkek